Logo
... opleiden is investeren ... werken en leren is investeren ...

Bedrijven

Opleiden is investeren (www.opleidenisinvesteren.nl)

Detachering van leerling- monteurs voor de elektro- en installatietechniek

Als installatiebedrijf weet u als geen ander hoe moeilijk het is om goed opgeleid en gemotiveerd personeel te krijgen. Steeds minder jonge mensen vinden hun weg naar de elektro- en installatietechniek. Wij weten wel dat zowel elektro- als installatietechniek een mooi vak is maar we willen dat jongeren ook laten ervaren. instalektro.nl zorgt ervoor dat jongeren geïnteresseerd raken en blijven, voor dit mooie vakgebied.

Wat doen wij?

Onze leerling-monteurs gaan 1 dag in de week naar een Regionaal Opleidings Centrum (ROC). De overige werkdagen werken ze bij u in het bedrijf. Wij bieden ze een baan aan en een gratis opleiding. Onze leerling-monteurs worden begeleid door opleidingsadviseurs van instalektro.nl, die ruime ervaring hebben met opleiden en begeleiden van leerlingen. Regelmatig worden ze ook bezocht op de werklokatie.

Na hun opleiding kunnen ze bij instalektro.nl in dienst blijven en verder leren voor eerste monteur of technicus. Daarmee biedt instalektro.nl jongeren toekomst perspectief. Door in jongeren te investeren hopen wij in de toekomst verzekerd te zijn van gemotiveerde en vakbekwame jonge collega's binnen de elektro- en installatietechniek. De branche heeft behoefte aan vakkundig, flexibel en breed opgeleid personeel. Aan mensen die overal ingezet kunnen worden op het juiste niveau.

instalektro.nl verzorgt daarom ook trainingen op verschillende beroepsniveau's, die toegespitst zijn op het aanleren van vaardigheden waar de praktijk om vraagt.

De tijd dat onze leerling-monteurs voor uw bedrijf werken wordt verrekend op basis van een uurtarief. De uren waarin een leerling-monteur onderwijs volgt, brengen wij niet in rekening. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen en door te geven hoeveel leerling-monteurs u het volgend leerjaar kunt plaatsen. instalektro.nl neemt contact met u op zodra wij een geschikte leerling-monteur voor uw bedrijf hebben. Een leerling-monteur wordt in principe geplaatst voor minimaal een half jaar en maximaal 1 jaar. In onderling overleg kan hier uiteraard van afgeweken worden. instalektro.nl werkt volgens de instalektro.nl bedrijfscode.

Tekort aan leerlingen, niet aan werk

Lees verder...

Tekort technici dreigt jaarlijks met 20.000 te groeien

Lees verder...

Is ledlicht gevaarlijk?

Lees verder...

© Copyright 2007-2020 - Instalektro.nl.
Ontwerp en realisatie: Beukens IT Diensten