Logo
... opleiden is investeren ... werken en leren is investeren ...

Leerling-monteur

Werken en leren is investeren in jezelf (www.werkenenlerenisinvesteren.nl)

 

Van school naar werk: samen met instalektro.nl

 

Zodra je het VMBO verlaat sta je voor de keuze: werken en leren of alleen leren. Een moeilijke keuze want waar doe je goed aan. Bij instalektro.nl hoef je die keuze niet te maken, eenvoudigweg omdat je het allebei doet. Werken en leren. Dat kan via de beroepsbegeleidende leerweg, de BBL(één dag in de week naar school en vier dagen gaan werken).

 

instalektro.nl is er voor jou; voor VMBO-ers die verder willen komen in de elektrotechniek of installatietechniek. De opleidingsadviseur van instalektro.nl heeft jarenlang ervaring in het christelijk voortgezet beroepsonderwijs en kan jou met raad en daad bijstaan. Ook is hij goed op de hoogte van wat er op de werkvloer van het bedrijfsleven afspeelt.

 

instalektro.nl wil het voor christelijke jongeren aantrekkelijk maken om opgeleid te worden tot vakbekwaam elektromonteur of installatiemonteur gebaseerd op de waarden en normen zoals deze ook in je omgeving gebruikelijk zijn. Deze waarden en normen komen o.a. naar voren in de bedrijfscode van instalektro.nl.

 

Na het verlaten van het VMBO is de overstap naar het bedrijfsleven soms erg groot. De begeleiding is minimaal en er wordt veel van je verwacht. instalektro.nl zorgt voor scholing, begeleiding en biedt je een langlopend arbeidscontract aan. instalektro.nl maakt zich sterk voor langdurige cont(r)acten en biedt je een succesvolle loopbaan aan in de elektro- en/of installatietechniek.

Ben je eenmaal bij instalektro.nl in dienst, dan ga je werken bij een bedrijf gedurende een looptijd van twee jaar. Detachering noemen we dat.

Als je bij instalektro.nl gaat werken, krijg je een arbeidsovereenkomst en ontvang je salaris van instalektro.nl. Het bedrijf waarvoor je gaat werken stelt je gelijk aan het eigen personeel. Dat betekent dat we er naar streven dat je evenveel verdient als je collega’s bij dat bedrijf. Je krijgt dus altijd de beste voorwaarden. In het enkele geval waarin het niet mogelijk is om de inlenersbeloning af te spreken, is de CAO van uitzendkrachten van toepassing.

 

Wat is de kracht van instalektro.nl?

  • instalektro.nl legt samen met jou de contacten bij het bedrijf waar jij graag voor wilt gaan werken.
  • instalektro.nl meldt jou aan bij de vervolgschool en begeleidt jou tijdens de gehele studie. We zien elkaar elke maand, maar als je tussendoor hulp nodig hebt bij je studie kun je ons altijd bellen of mailen. Als we je telefonisch of via de mail niet verder kunnen helpen maken we gewoon zo snel mogelijk een afspraak.
  • Ook hebben we de beschikking over een goed geoutilleerd praktijklokaal om de praktische vaardigheden te oefenen die we nodig hebben om het praktijkexamen te doen.
  • instalektro.nl geeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons zijn de volgende zaken goed geregeld: arbeidstijden, algemeen erkende en christelijke feestdagen, vakantiedagen en vakantietoeslag, overwerkvergoeding, onkostenvergoeding, pensioenregeling, spaarloonregeling, uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Ook wordt de opleiding door ons volledig betaald. Werken en leren is investeren in jezelf. Dat is niet geheel vrijblijvend. Er wordt een praktijkovereenkomst gesloten en als je deze praktijkovereenkomst voortijdig wilt beëindigen verzoeken we je vanzelfsprekend om de kosten terug te betalen.

 

instalektro.nl biedt je de perfecte combinatie tussen werken en leren, zodat je een all-round vakman kunt worden. Daarmee vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt en wordt je nog interessanter voor alle bedrijven.

 

Download hier hier de folder!

Download hier de bedrijfsfilm!

Klik hier voor onze bedrijfscode!

Tekort aan leerlingen, niet aan werk

Lees verder...

Tekort technici dreigt jaarlijks met 20.000 te groeien

Lees verder...

Is ledlicht gevaarlijk?

Lees verder...

© Copyright 2007-2020 - Instalektro.nl.
Ontwerp en realisatie: Beukens IT Diensten